FIXERUM TIL VESTERBRO

BLOG OM FIXERUM AF MICHAEL LODBERG OLSEN

FIXERUM TIL VESTERBRO header image 1

Fogedforbud mod at redde liv!

februar 28th, 2011 · 2 Comments

Lyngby Fodgeret besluttede i dag at forbyde det private fixerum i kælderen Reventlowsgade 28. Det er ejerforeningen der har anlagt sagen med anklage om at det går mod ejerforeningens vedtægter og lokalplan. Det er en klar politisk beslutning at nedlægge fogedforbud. Tidligere var der i samme lokaler spilleklub – nu ville vi etablere en klub for stofbrugere.

Anders Moesgaard der ejer lokalerne udtaler at dagens fogedforbud koster menneskeliv. Han siger: ”Noget påstår at privat fixerum er en andenklasses løsning, men hvis liv er liv, kan man ikke fravælge det private fixerum, før der er en bedre løsning på bordet. Fixerum redder liv hvad enten det foregår på første eller anden klasse.”

Netværket omkring fixerum arbejder videre! Vi søger ejer- og andelsforeninger med reel interesse for at skabe bedre forhold for stofbrugere og vi skanner Kødbyen, hvor Københavns Kommune har over 5.000 m2 ledige lokaler. Samtidig ser vi på om man kan opstille en mandskabsvogn (evt. i forbindelse med det forestående Metrobyggeri) eller om man kan lave en mobil løsning.

Vedhæftet pressemeddelelse fra Anders Moesgaard:

Presse_28.02.11_Anders_moesgaard

Tags: Fixerum

2 svar indtil videre ↓

  • 1 Ole petersen // feb 28, 2011 at 23:37

    hvad med at opstille en “stik vogn” i Abel Cathrines Gade, så holder vi narkomanerne hvor de er i forvejen…

    Ole

  • 2 Når beboerne på Reventlowsgade 28… « glemtehelte // mar 1, 2011 at 20:30

    [...] Register over stofmisbrugere i behandlinghttp://jp.dk/indland/kbh/article2353928.ecehttp://blog.fixerum.dk/fogedforbud-mod-at-redde-liv/ [...]

Smid en kommentar