FIXERUM TIL VESTERBRO

BLOG OM FIXERUM AF MICHAEL LODBERG OLSEN

FIXERUM TIL VESTERBRO header image 1

MODEHUS GENERERER 25.000 TIL STOFBRUGERE

februar 5th, 2012 · No Comments

Mens hele modebranchen ligger vandret for at gøre klar til den halvårlige modeuge, har modehuset Becksöndergaard rettet blikket mod en udsat gruppe mennesker netop i et af modeugens knudepunkter, Vesterbro.
I weekenden afholdt Becksöndergaard i samarbejde med den sociale iværksætter Michael Lodberg Olsen en pop up shop som indbragte 25.000 kr. Beløbet går ubeskåret til det mobile fixerum – en ombygget ambulance der tilbyder sikre og hygiejniske forhold for stofafhængige hjemløse på Vesterbro. Fixelancen – som den bliver kaldt – er drevet af 120 frivillige – primært læger og sygeplejersker. De 25.000 kr gør det muligt at få ombygget og indregistreret en ny ambulance doneret af Falck.

“Med to mobile fixerum kan vi nå rigtig mange af de 600 mest udsatte hjemløse stofmisbrugere der dagligt kommer på Vesterbro. Samarbejdet med Becksöndergaard har ikke mindst givet penge, men lige så vigtigt moralsk opbakning og fokus på de mennesker der lever på bagsiden af metropolen”, siger social iværksætter Michael Lodberg Olsen.

“Jeg virkelig glad for at vi som virksomhed kan bidrage til at forbedre nogle af Københavns mest udsatte menneskers vilkår. Der har været en utrolig positiv og imødekommende stemning omkring arrangementet og en stor opbakning”, udtaler Mette Flintholm, chefdesigner for Becksöndergaard, der klart vil anbefale konceptet til andre virksomheder.

Tags: Design · Fixerum

0 svar indtil videre ↓

  • Der er ingen kommentarer endnu...se at komme i sving.

Smid en kommentar