FIXERUM TIL VESTERBRO

BLOG OM FIXERUM AF MICHAEL LODBERG OLSEN

FIXERUM TIL VESTERBRO header image 1

Unge anbragte hjælper stofbrugere på Vesterbro

februar 29th, 2012 · No Comments

Unge anbragte hjælper stofbrugere på Vesterbro
Unge anbragte, der er aktiveret i butikken Hermit på Vesterbro, laver re-brandede T-shirts i samarbejde med MINORITY CPH. Alt overskud går til det mobile fixerum.

Det private mobile fixerum, der er drevet af over 120 frivillige, er 100 procent afhængigt af private bidrag og socialøkonomiske projekter. Projektet, som sikrer bedre sundhed og menneskelig værdighed for stofbrugerne, får nu hjælp fra anbragte unge, der driver genbrugsbutikken Hermit på Vesterbro.

De unge indsamler T-shirts og hættetrøjer og re-brander dem med nye tryk. Design-konceptet er udviklet af MINORITY cph, der arbejder med udvikling af street wear ud fra de behov, som hjemløse og stofbrugere har, når de lever 24/7 på gaden. Overskuddet går retur til gadens folk.

Leder og socialrådgiver i Butik Hermit og projekt Eremitterne, Trine Egholm, siger om samarbejdet: ”Vores unge, som er aktiveret i Hermit, sætter en stor ære i at hjælpe stofbrugere på Vesterbro. Samarbejdet med MINORITY cph giver energi, glæde og stor stolthed, når vi kan aflevere penge fra T-shirts og taskesalg, til arbejdet med det mobile fixerum”.

Michael Lodberg Olsen, der er en af initiativtagerne til det mobile fixerum og driver designnetværket MINORITY cph siger: ”Det er vildt flot, at de unge gør dette her. Det har stor betydning for stofbrugerne, der benytter sig af det mobile fixerum, at de unge bruger tid og hjælper med at skaffe penge til projektet”.

T-shirts kan købes for 100 kroner.
Minority Bag for 50 kroner.

Alle beløb går direkte til det mobile fixerum.

Butik Hermit – lækkert genbrug
Skt. Jørgens Alle 5
1615 København V

Åbningstider:
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12–18

Torsdag den 1. marts er der åbent hus for samarbejdet i Butik Hermit fra klokken 15-19. Mød de seje og dynamiske unge, Fixelancen (kun til kl. 17, da den skal på vagt), medarbejdere fra Hermit og Eremitterne samt frivillige fra det mobile fixerum. Rebel Soul spiller kl 16 og 18.

Tags: Mobil Fixerum · Vesterbro

0 svar indtil videre ↓

  • Der er ingen kommentarer endnu...se at komme i sving.

Smid en kommentar