FIXERUM TIL VESTERBRO

BLOG OM FIXERUM AF MICHAEL LODBERG OLSEN

FIXERUM TIL VESTERBRO header image 1

Oplysning om fixe- og brugerrum – nye løsninger på narkotikaområdet

juni 11th, 2008 · No Comments

Invitation til film og informationsmøde om nye løsninger indenfor narkotikaområdet 24. juni i Råhuset, Onkel Dannys Plads på Vesterbro.
Introduktion v. Michael Lodberg Olsen, Dugnad Vesterbro og Klaus Rix, Bemerk. Premiere og præsentation af kort dokumentarfilm “Fixerum” om emnet. Politisk analyse ved socialborgmester Mikkel Warming. Internationale erfaringer ved gadejurist Nanna W. Gotfredsen. Præsentation af igangværende undersøgelse der vurdere muligheder for forebyggelse af hospitalsindlæggelser ved dr. med. Susanne Dam. Praktisk udførsel og realisering ved socialoverlæge i Københavns Kommune Peter Ege.

Informationsmøde om fixe- og brugerrum
Dørene åbnes kl 19.00 med salg af mad og drikke. Program og indlæg fra kl 19.30 til 21.30.

Internationale erfaringer med over 80 fixe- og brugerrum for stofmisbrugere er klare: De redder liv, skaber positiv kontakt og bedre sundhed, giver værdighed, fjerner kanyler fra det offentlige rum og nedsætter konflikterne i lokalområderne. På trods etablere Danmark ikke samme tilbud der vil bidrage med langt bedre sundhed for nogle af de mest udsatte. Vi belyser problematikken i det lys vi er i på Vesterbro, med op til 500 besøgende stofbrugere dagligt.

Arrangeret af Dugnad Vesterbro og Co.

Tags: Dugnad · Fixerum · narkomaner · Narkotika · stofbrugere

0 svar indtil videre ↓

  • Der er ingen kommentarer endnu...se at komme i sving.

Smid en kommentar